Rôzne prístupy k analýze portfólia - Brezina, Ivan, ml
Pojem finančné portfólio. Markowitzová formulácia riadenia rizika. Metóda Value at risk, jej kritika. Capital asset princing model. Conditional value at risk (CVaR).