Is Euro Area an optimal currency area and what barriers could obstruct its future development? - Vrňáková, Irena
Model optimálnej menovej oblasti (OCA, vyvinutého Robertom A. Mundellom, Petrom a Ronaldom McKinnonom) v podmienkach eurozóny a európskej menovej integrácie.