Quality management in public sector: perspectives of Common Assessment Framework Model in the European Union - Vrabková, Iveta
Analýza a vyhodnotenie perspektívy modelu Common Assessment Framework vo verejnom sektore krají Európskej únie, a to z hľadisika stavu a štruktúry užívateľov modelu v roku 2008 a 2012.