Náklady ako súčasť oceňovania zásob vytvorených vlastnou činnosťou - Wittgruberová, Adriana
Problematika oceňovania zásob, ktoré vytvára účtovná jednotka vlastnou činnosťou. V podmienkach štátnej správy vytvára zásoby úzky okruh špecifických účtovných jednotiek. Väčšina štátnych rozpočtových organizácií a štátnych príspevkových organizácia obstaráva zásoby dodávateľsky – nákupom.