Sociálne vylúčenie z pohľadu normatívnej teórie - Palovičová, Zuzana
Pojem sociálne vylúčenie. Tri prístupy k sociálnemu vylúčeniu. Normatívne teórie sociálneho vylúčenia. Segregácia a sociálne nerovnosti.