Čas sú peniaze...alebo nie? rozdiely pri investovaní času a peňazí a vplyv utopených nákladov - Bakošová, Nina
Efekt utopených nákladov a ochota investovať tým viac, čím viac nákladov sme už do daného rozhodnutia vložili. Rozhodovanie nielen u finančných ale i u nefinačných, časových rozhodnutiach. Využívanie racionálneho a intuitívneho hodnotenia.