Interkulturní aspekty spolupráce v mezinárodní firmě - Pečenka, Petr
Problematika interkultúrnej spolupráce a stretávanie odlišných kultúr vo vedení a riadení medzinárodných firiem. Význam sociálno-psychologického prístupu k skúmaniu problematiky vzájomných vzťahov ekonomických subjektov vo výrobnej a obchodnej oblasti.