Odborná a osobnostná pripravenosť uchádzačov o zamestnanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o vybraných faktoroch pracovného úspechu z pohľadu zamestnávateľských subjektov. Sebaregulačné vlastnosti uchádzačov o zamestnanie.