Ministerstvo financií SR predložilo návrh novely zákona o správe daní - Neupauerová, Zuzana
Výmaz z čiernej listiny platiteľov DPH. Záväzné stanovisko Finančného riaditeľstva. Dodržanie termínu splatnosti dane v prípade mylnej platby. Vypustenie niektorých údajov v žiadosti o registráciu. Úprava ustanovení o daňovom tajomstve.