Stratený raj pracujúcich - Skidelsky, Robert
Keynesova všeobecná teória zamestnanosti, úroku a peňazí, vyzbrojila vlády nástrojmi pred nezamestnanosťou zapríčinenou náhlymi ekonomickými prepadmi. Hlavné príčiny technologickej nezamestnanosti a jej morálne dôsledky.