Výzvy pre Európu - Šmihula, Daniel
Ekonomické a mimoekonomické hrozby, pred ktorými stojí naša civilizácia. Názory na to, ktoré výzvy sú pre Európu v súčasnosti kľúčové a ďalšie javy, ktoré ju sprevádzajú.