Nepodceňujte ochranu firemných dát - Kucer, Peter
Investície do zabezpečenia ochrany IT systémov závisia od citlivosti dát, ktoré sa nachádzajú v danom firemnom systéme. Uloženie dát v celej infraštruktúre firmy a kompletný monitoring sieťovej prevádzky. Útoky a vynaliezavosť dátových podvodníkov (fraudsterov).