Štruktúra a úlohy školských úradov a ich výhody pre samosprávu - Neupauerová, Zuzana
Formy organizačného usporiadania školských úradov. Odborné činnosti vykonávané zamestnancami školských úradov. Výhody školského úradu pre obce a štát. Návrhy na zabezpečenie činnosti obce ako školského úradu.