Viacerí slovenskí podnikatelia budú musieť riešiť problém s elektronickou registračnou pokladnicou - Neupauerová, Zuzana
Iniciatíva finančnej správy, ktorá upozornila na možnú manipuláciu u istých typoch ERP. Pri kontrolnej akcii Kasa kontrolovali 24 elektronických registračných pokladníc. U 21 z nich zistili, že so softvérom v pokladnici sa manipulovalo. Aké pokladnice je možné používať, aby boli v súlade so zákonom.