Trendy na trhu logistických nehnuteľností - Bečár, Peter
Významné faktory, ktoré majú vplyv na trh s logistickými nehnuteľnosťami. Vývoj a ekonomická situácia má za následok rýchly rozvoj logistiky ako celého sektoru. Podmienky skladových a výrobných nehnuteľností.