Sumy potrebné pre výpočet daňovej povinnosti k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2013 - Jambrichová, Silvia
Sumy nezdaniteľných častí základu dane z príjmov, daňového bonusu, zamestnaneckej prémie a niektorých ďalších súm ovplyvňujúcich výšku daňovej povinnosti fyzickej osoby sú v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. upravené v závislosti od výšky súm životného minima, minimálnej mzdy, resp. priemernej mesačnej mzdy v hospodárstve Slovenskej republiky. Ilustračné príklady.