Medzinárodné zdanenie príjmov z predaja (scudzenia) majetku - Brnová, Miroslava
V praxi sa nezriedka stretávame s predajom majetku zahraničnými vlastníkmi na území Slovenskej republiky alebo naopak slovenskými vlastníkmi, ktorí svoj majetok predávajú v zahraničí. Spôsoby zdaňovania takýchto príjmov.