Mladosť stojí čoraz viac - Žuffa, Radovan
Mladí Slováci dlhujú nebankovým finančným inštitúciám, bankám a majú nesplatené záväzky voči dodávateľom telekomunikačných služieb. Čomu dnešné zadlženie mladej generácie nasvedčuje?