Manažment a predaj - minerálne pramene
Bohatstvo vyviera zo zeme a tečie potokom. Dokážeme ho využiť? Z jedinečných prameňov nepramení dostatočný zisk a úžitok. Spotreba minerálnych a balených vôd v Európe (2012), spotreba minerálnej vody v SR (2012). Spotreba nealkoholických nápojov v SR.