Nový vek starých kolien - Blažej, Ján
Výrobcovia a obchodníci v Rakúsku i v iných západoeurópskych krajinách pokladajú seniorov za zaujímavú cieľovú skupinu, s ktorou sa vyplatí rátať. Seniori tvoria pätinu obyvateľstva a bude ich čoraz viac. Majú pravidelný a valorizovaný príjem. Netrápi ich nezamestnanosť, nemusia si privyrábať, aby vyžili, neinvestujú. Generácia 50+ sa nauzatvára do seba a čas, ktorý jej zostáva, si chce užiť pohodovo. Na Slovensku funguje internetový obchod ProSenior určený pre staršiu generáciu.