Vzťah dane z pridanej hodnoty a vstupnej ceny odpisovaného majetku - Furmaník, Peter
Sprehľadnenie vzťahu DPH a vstupnej ceny pre odpisovanie vrátane postupu v situáciách rôzneho spôsobu obstarania majetku, odpočítania DPH pre registrácii a neskoršieho zrušenia registrácie pre DPH. Ilustračné príklady.