Slovenské platby dobehnú Európu - Hvozdovičová, Jana
Bankové platby čakajú zmeny. Od februára budúceho roka budú všetky zahraničné platby (SEPA - Single euro payment area), ktoré sa uskutočnia v eurách a medzi určitými krajinami, považované za domáce. Zavedením SEPA sa zjednocujú podmienky pre eurové platby v rámci EÚ a ďalších krajín Európskeho hospodárskeho priestoru.