Distribúcia a obchodná logistika, vybrané probnlémy - Lieskovská, Vanda, 1961-
Distribúcia v teórii marketingu. Rozhodovanie o marketingovej distribúcii. Marketingové distribučné cesty. Spôsoby prístupu k trhu prostredníctvom distribúcie. Veľkoobchod. Maloobchod. Fyzická distribúcia a logistika. Politika miesta.