Účtovanie pohľadávok v podvojnom účtovníctve - Adamíková, Monika
Priblíženie účtovným jednotkám účtujúcim v sústave podvojného účtovníctva účtovanie pohľadávok, najmä ich vznik, oceňovanie a ich zánik.