eAudity - audity na diaľku - Kliment, Juraj
Základom úspechu eAuditu alebo auditu na diaľku je splnenie troch základných predpokladov, a to spolupráca, požiadavky na proces a technológia. Výber vhodnej metódy komunikácie a eliminácia rizík eAuditu.