Analysis of Social and Expressive Factors of Requests by Methods of Text Mining - Munková, Daša
Analýza sociálnych faktorov. Metódy extrakcie informácií z textov. Lingvistická analýza dát. Analýza textových informácií. Zdvorilostné faktory rečového aktu v materinskom jazyku a cudzích jazykoch.