Amerika v núdzovom režime - Pressburg, Adrian Peter
Platobná neschopnosť USA. Government shutdown - odstávka vlády, ale neúplná, pretože pokračuje financovanie nevyhnutných služieb a činností. Predošlý shutdown bez tragédie. Clintonovský sen. Čo zahatalo rozpočet. Reakcia Európy. Finančníci varujú.