Kvalitní údržba snižuje rizika poruch - Legát, Václav
Postavenie a úloha kvalitnej údržby v manažmente rizík. Definovanie rizika vo vzťahu ku kritickej poruche a stanovenie vplyvu preventívnej údržby, ktorej prínosom je znižovanie nákladov (strát) v dôsledku poruchy.