Najviac chutí jablko. Nahryznuté - Legéň, Marek
Apple na čele rebríčka hodnoty značiek. Spoločnosť Apple porazila Coca-Colu po trinástich rokoch. Skokani roka 2013. Hodnota značiek (2005-2013). Hodnotenie značiek spoločnosťou Interbrand a Millward Brown.