Deset tezí k transformaci řízení lidských zdrojů - Zelený, Milan
Ak chceme predbiehať budúci vývoj riadenia ľudských zdrojov, musíme brať do úvahy relevantný kontext doby (štádium vývoja ekonomiky a zodpovedajúcich podnikových modelov riadenia, vzdelávacích systémov a zákazníckych potrieb).