Roste tlak na výsledky - Urban, Jan
Potreba aktívnej účasti personalistov pri zvyšovaní výkonu organizácie a jej pracovníkov, užšieho spojenia s úlohami, ktoré plnia jednotlivé úseky podniku. Hlavné výzvy spojené s týmito požiadavkami.