Príprava a zostavenie podnikateľských projektov v prostredí cvičných firiem - Velichová, Ľudmila
Vzdelávanie a vzdelávacie programy na podporu podnikavosti absolventov stredných a vysokých škôl. Podnikateľské vzdelávanie v prostredí cvičných firiem a požiadavky na kvalitu trénovaných podnikovo-hospodárskych výstupov.