Vybrané rozhodovacie procesy v marketingovej komunikácii v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičná firma ako simulácia podniku vo vyučovacom procese kde si môžu študenti precvičiť základné rozhodovacie procesy, ktoré nastávajú v reálnom podniku. Podnikateľký plán a marketingová stratégia cvičnej firmy.