Úvery sú čoraz populárnejšie - Škriniar, Pavel, 1979-
Miera zadlženosti priemernej slovenskej domácnosti. Faktory, ktoré ovplyvňujú rast úverov. Vývoj osobných finančných aktív a pasív v SR. Zadlženie domácností v krajinách Európy. Sedem rád ako do úveru.