V prvom polroku 2014 by malo ministerstvo školstva predstaviť nový zákon o financovaní škôl - Neupauerová, Zuzana
Prípravou pred prechodom na nové financovanie škôl, je stanovenie limitov na počet žiakov v triede. Prináša ho novela školského zákona, ktorú koncom septembra schválila vláda. Novela zvyšuje maximálny počet žiakov v triedach.