Demografia a dôchodky - Baláž, Vladimír
Vývoj pôrodnosti od roku 1950 do súčasnosti. Zvyšovanie životnej úrovne, sťahovanie do miest a pokles pôrodnosti v 60. rokoch. Zlom po roku 1990. Pohľad do budúcnosti. Dosahy starnutia na verejné dôchodky. Ako je to v iných krajinách EÚ.