Trendy v benefitech - Rolná, Lucie
Konzervatívne benefity, benefitové trendy pre 21. storočie. Príklady podpory kreativity a inovatívnosti v práci. Príklady benefitov podporujúcich rovnováhu pracovného a súkromného života. Sloboda vo voľbe benefitov.