Keď vek nehrá rolu - Škriniar, Pavel, 1979-
Definícia úrazu vymedzená v poistných podmienkach. Úrazové poistenie. Úrazové poistenie ako súčasť životného poistenia. Nastavenie poistných súm. Výška poistného plnenia. Čo vplýva na cenu.