Omaľovánky pre dospelých - Savoj, Iľja
Investovanie do umenia. Cena diela. Najdrahšie obrazy. Maľby svetoznámych slovenských maliarov na aukciách. Obraz Ladislava Medňanského Večerná nálada vydražená v roku 2010 za 250 000 eur.