Duálne vzdelávanie pomáha študentom - Neupauerová, Zuzana
Systém duálneho vzdelávania umožňuje študentom získať praxou vo firmách praktické vedomosti a zapojeným firmám zároveň vychovať pracovníkov. Pilotný projekt vo sfére informačných a komunikačných technológií (IKT) v Košiciach.