Moderní spolupráce s personálními agenturami - Hekelová, Zuzana
Spolupráca firiem s personálnymi agentúrami v minulosti a dnes. Miera využívania agentúr kolíše. Nové varianty zapájania pracovníkov do činnosti firiem, nové atypické úväzky. Ovplyvňovanie agentúr svojimi požiadavkami.