Bez školení a technických prostředků je ochrana osobních údajů nemožná - Houser, Robert
Ochrana osobných údajov nie je len záležitosťou technických prostriedkov, je to predovšetkým otázka vedomosti užívateľov a vedomie rizík vyplývajúcich z nezodpovedného chovania. Účinné opatrenia aj zo strany HR.