Zmeny v nepeňažných príjmoch zamestnanca od januára 2014 - Kušnírová, Jana, 1977-
S prípravou a schvaľovaním nového rozpočtu na rok 2014 je spojených niekoľko zmien v rámci daňovej politiky. Zmeny sa dotknú najmä oblasti výdavkov uplatňovaných podnikateľmi, fyzickými a právnickými osobami, ale aj zamestnancov.