Kríza nie je len globálna - Záležáková, Eliška
Viacdimenziálne problémy, ktoré sa prejavujú v celom cykle vývoja vnútropodnikovej krízy. Právne či morálne problémy sprevádzané neštandardnými prejavmi. Zlyhania v riešení vnútropodnikových kríz.