Recept na dobrý sendvič - Skorková, Zuzana, 1979-
Niekoľko rád pre manažérov, ako správne poskytnúť spätnú väzbu. Spätná väzba je zameraná na zmenu správania v pozitívnom zmysle slova, je veľmi konkrétna, jasná, chce presne popísať problém a rovnako tak aj nájsť riešenie.