Analysis of private R&D effects in a CGE model with capital varieties: the case of the Czech Republic - Křístková, Zuzana
Kvantifikácia dopadov súkromného výskumu a vývoja na hospodársky rast v Českej republike prostrednícvom CGE modelu.