Geografické informačné systémy riečnych povodí: krajinnoekologická základňa ich integrovaného manažmentu - Miklós, László
Uplatneie geografických informačných systémov (GIS) a ich spracovanie do digitálnej databázy. Spracovanie informácií v zmysle Smernice Erurópskeho parlamentu a Rady 2007/2/ES, ktorou sa zriaďuje Infraštruktúra pre priestorové informácie (INSPIRE.) Príklad aplikácie metodických poznatkov o GIS na reálne územie.