[Ekonómia a životné prostredie] - Belanová, Katarína, 1978-
Recenzia na monografiu doc. E. Romančíkovej, predstavuje rozsiahlu tému environmentálnej ekonómie a problémy životného prostredia, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou každodennného života.