Aktualizácia zdrojov informácií pre podnikateľskú metódu stanovenia všeobecnej hodnoty podniku - Hrvoľová, Božena
Aktualizácia informačných zdrojov (informácie o podniku, odvetviach, makroprostredí) pre podnikateľskú metódu ohodnocovania podnikov.