Živnostenský zákon s komentárom - Mintál, Ján
Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 39/2013 Z.z., č. 94/2013 Z.z., č. 95/2013 Z.z., č. 180/2013 Z.z. a 218/2013 Z.z.